Nieuwe TV seizoen begonnen

Lansingerland – Het nieuwe TV seizoen van RTV Lansingerland is op maandag 13 september begonnen met Lansingerland in Zicht.

Ronkende reportages en boeiende bewoners, Lansingerland in Zicht is maandag van start gegaan met het negende seizoen. In deze uitzending zie je dat na maandenlang oorverdovende stilte begin september de boekenkasten uit de zaal gerold werden bij theater ’t Web. Eindelijk mocht het doek weer op voor een voorstelling. Maakt sjaak vogelhuisjes voor het goede doel. Doet verslaggever Rutger mee bij de bootcamp van Kom erbij Lansingerland en Lansingerlandgenoot Peter Tetteroo over zijn eigen geschreven boek.

Ook alle andere programma’s van Lansingerland TV zullen na een zomerstop weer starten. Vanaf 27 september is bijvoorbeeld De Achtertuin weer te zien. Deze keer nemen we een kijkje achter de schermen bij Stofbergen Plant Company.
En in oktober starten we op Lansingerland TV met twee maandelijkse talkshows, Goedenavond Lansingerland en Het Raadhuis. Genoeg te beleven dus op Lansingerland TV.