Omroep

RTV Lansingerland: laat je horen en zien!

RTV Lansingerland is de lokale omroep van de gemeente Lansingerland. We zijn er voor iedereen in Lansingerland, we worden gemaakt door mensen uit Lansingerland en we willen spreken met iedereen uit Lansingerland. We maken alles zelf. De inhoudelijke programma’s gaan over nieuws, cultuur en educatie; daarnaast hebben we lichtere programma’s.

Onze missie is het verzorgen van het nieuws en informatie geven over de gemeente Lansingerland aan iedereen in deze gemeente. Daarbij maken we gebruik van radio, televisie, website en andere sociale media. Het is ons doel om bij te dragen aan de betrokkenheid van de inwoners en organisaties van Lansingerland bij het leven en werken in deze gemeente. We willen het meest toegankelijke kanaal zijn voor alle inwoners en organisaties in Lansingerland.

We zijn een vrijwilligersorganisatie. Al onze vrijwilligers wonen of werken in Lansingerland of ze voelen zich direct betrokken bij Lansingerland. We bestaan al meer dan 25 jaar en zijn van plan nog veel langer door te gaan.