TV-programma’s

Culturona

2020 was het jaar van de livestreams. Bijna alles wat je kan verzinnen ging online. Zo ook concerten

De Achtertuin

De gemeente Lansingerland kent vele hectare aan tuinbouw en is daarom een belangrijke economische factor voor Lansingerland. In dit informatieve programma nemen we een kijkje achter de schermen bij verschillende tuinbouwbedrijven.

De Nieuwjaarsshow

Het jaar is wederom voorbijgevlogen. Tijd dus om terug te kijken naar 2019 en vooruit te blikken op een fris nieuw jaar!

Extra Editie

Naast de vaste programmering maakt Lansingerland TV ook extra uitzendingen. Dit kunnen reportages zijn over de Roparun, Oostland Marathon, Koningsdag, de intocht van Sinterklaas en meer!

Goedenavond Lansingerland

Goedenavond Lansingerland is de talkshow op RTV Lansingerland in samenwerking met de gemeente Lansingerland. In deze talkshow ontvangt presentator Cornel van der Heiden gasten om te praten over verschillende thema's die leven binnen de gemeente.

Het Raadhuis

Het Raadhuis is het politieke programma van RTV Lansingerland.

Kiezerscafé en Co

Een wekelijks televisie programma over de komende tweede kamerverkiezingen. Achtergrondreportages, feiten en indrukken rondom het live radioprogramma vanuit Muller en Co in Berkel.

Kijk op Toen

Lansingerland kent vele monumenten, wel meer dan 50. Zowel rijksmonumenten als gemeentelijk monumenten. Jouke Post neemt je in het programma mee terug in de tijd naar de bijzondere plekken binnen de gemeente.

Koken met…

In het kookprogramma van RTV Lansingerland, Koken met, gaat chefkok Maurice Gaasbeek samen met een gast zijn of haar lievelingsgerecht maken.

Kunstwerk

Kunstwerk, een nieuw maandelijks televisieprogramma op RTV Lansingerland. Over kunst met een kleine en een grote K!

Lansingerland Actueel

In het programma Lansingerland Actueel gaan we in de televisie studio in op de actualiteiten.

Lansingerland Beweegt

Kom iedere ochtend samen met Lansingerlandse sportaanbieders in beweging. In samenwerking met Lansingerland Beweegt maakt RTV Lansingerland een programmareeks met diverse sporten die je thuis kunt uitvoeren voor de televisie.

Lansingerland In Zicht

Lansingerland in Zicht is een gevarieerd maandelijks magazine, waarin aandacht wordt geschonken aan bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in Lansingerland.

Lansingerland Kiest

Reportages vanuit stemlokalen en het gemeentehuis over de gemeenteraadsverkiezingen 2014 in Lansingerland.

Lanzingt

In een half jaar tijd zet muziekschool Jay’s Place een ouderenkoor op en Lansingerland TV is erbij. In dit programma volg je repetities en leer je de mensen uit het Lanzingt-koor kennen.

Nieuwflits

Korte, actuele reportages uit de gemeente Lansingerland.

Onvoltooid Bevrijd

In 2015 was Nederland precies zeventig jaar geleden bevrijd. Speciaal ter gelegenheid hiervan maakte Lansingerland TV een korte documentaire over diverse oorlogsverhalen uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.

Oranje in Zicht

Ter gelegenheid van de troonswisseling op 30 april 2013 heeft het team van ‘Lansingerland in Zicht’ en speciale uitzending gemaakt onder de naam ‘Oranje in Zicht’.

Raddraaiers

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 werd op Lansingerland TV het verkiezingsprogramma Raddraaiers uitgezonden. Een lijsttrekker kreeg door middel van aan het rad te draaien een vraag van een inwoner uit Lansingerland

Sinterklaasintocht

Traditiegetrouw bezoekt Sinterklaas met zijn Pieten de gemeente Lansingerland.