Programmering

Lansingerland TV is 24 uur per dag 7 dagen per week te zien op jouw televisie en online. Ieder uur wordt de programmering herhaald. Een programma terugkijken kan op onze gemist pagina.

 

+0

Uuropener en reclames

+5

Lansingerland in Zicht
Een gevarieerd maandelijks magazine, waarin aandacht wordt geschonken aan bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in Lansingerland.
+20* Extra Editie
Naast de vaste programmering maakt Lansingerland TV ook extra uitzendingen. Roparun, Oostland Marathon, Koningsdag, de intocht van Sinterklaas en meer!
+30** Smallsteps
Een keer in de drie maanden nemen we een kijkje op kinderopvang Smallsteps. Iedere keer vinden daar andere activiteiten plaats.
+30** De Achtertuin
De gemeente Lansingerland kent vele hectare aan tuinbouw en is daarom een belangrijke economische factor voor Lansingerland. Veelal is het vak van vader op zoon doorgegeven. Wij nemen een kijkje achter de schermen.
+40 Kunstwerk
Over kunst met een kleine en een grote K!  Passie, bevlogenheid, enthousiasme, frustratie, woede, gekte, inspiratie en geldingsdrang. Stan Hill op zoektocht naar de ziel en zaligheid van onze creatieve Lansingerlandgenoten.
+50 Kabelkrant
Wilt u lezen wat er allemaal gebeurt binnen onze dorpsgrenzen? Kijkt u dan naar de Kabelkrant terwijl u luistert naar de Lansingerland FM!

 

* Alleen als er een uitzending is.
** Één keer in de drie maanden.