Programmering

Lansingerland TV is dé lokale televisiezender voor de gemeente Lansingerland. In de televisieprogramma’s op Lansingerland TV zie je alles wat Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs bezig houdt! Iedere dag zie je in de carrousel tussen 6 uur ’s ochtends en 23 uur ’s avonds de televisieprogramma’s van RTV Lansingerland. Ieder uur wordt de programmering herhaald. Tussen 23 uur ’s avonds en 6 uur s’ ochtends zie je het laatste nieuws gebracht door Hart van Lansingerland. Een programma terugkijken kan op onze gemist pagina.

 

+0

Uuropener en reclames

+5

Lansingerland in Zicht
Een gevarieerd maandelijks magazine, waarin aandacht wordt geschonken aan bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in Lansingerland.
+20* Extra Editie
Naast de vaste programmering maakt Lansingerland TV ook extra uitzendingen. Roparun, Oostland Marathon, Koningsdag, de intocht van Sinterklaas en meer!
+30** Koken met…
In het kookprogramma van RTV Lansingerland, Koken met, gaat chefkok Maurice Gaasbeek samen met een gast zijn of haar lievelingsgerecht maken.
+30** De Achtertuin
De gemeente Lansingerland kent vele hectare aan tuinbouw en is daarom een belangrijke economische factor voor Lansingerland. Veelal is het vak van vader op zoon doorgegeven. Wij nemen een kijkje achter de schermen.
+40 Kabelkrant
Wilt u lezen wat er allemaal gebeurt binnen onze dorpsgrenzen? Kijkt u dan naar de Kabelkrant terwijl u luistert naar de Lansingerland FM!

 

* Alleen als er een uitzending is.
** Één keer in de drie maanden.