Xander en Edwin rennen voor Casper

Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak binnen een jaar. Support Casper wil daar verandering in brengen door onderzoek te steunen naar hele nieuwe behandelmethoden. In de studio van het Magazine hadden wij Xander en Edwin te gast, die kwamen vertellen over hun initiatief.

“Eigenlijk zijn we in de studio om voor Edwin een loopmaatje te vinden. Hij gaat de halve marathon lopen, en hij zoekt nog iemand die de rest van de marathon kan lopen”, vertelt Xander enthousiast tijdens de uitzending. Edwin reageert: “Ik zoek iemand die sportief is en op 7 april met mij samen een duo kan vormen!”. Voor een startbewijs en een gaaf ‘Casper Runners’ shirt wordt gezorgd.

Dus: wil je samen met Edwin de marathon lopen? Neem dan contact met ons op! Stuur een mailtje naar [email protected], en wij zorgen ervoor dat je met Edwin in contact komt!

Het interview terugluisteren kan hier: