Wim Koopmans artiest van de maand Februari

Komende zaterdagmorgen a.s. is er weer een nieuwe uitzending van Nostalgie Behind the Dikes tussen 10 en 12. Het eerste uur altijd Hollands talig en we hebben weer een keur van artiesten voor de 60 plus luisteraars! Conny Stuart vraagt zich af wat voor weer het in Den Haag is en of u ooit weleens gestoken bent door een bij. Bobby Prins heeft een huisje in Mont Martre, Mieke vindt een kind zonder moeder maar niks, Drs. P bezingt de dodenrit en Wieteke van Dort brengt Arm Den Haag, speciaal voor Stan Hill. Verder treden op Ben Cramer, Ivan Heyle, Kees de Nijs, Patricia Paay, Hepie en Hepie, Marianne Weber, Koos Alberts en Ronny Tober. Natuurlijk hebben we weer ons blokje koffietijd met The Amazing Stroopwafels!

Uiteraard in het tweede uur van Nostalgie Behind The Dikes snuffelen we in het buitenland in stoffige platenkasten naar gouden nummers. The Marcels brachten in 1967 een knaller van een plaat uit: Blue Moon. Nina Simone brengt Sice I Fell For You, Helen Shapiro is Queen For Tonight, Little Richard knalt er direct na het nieuws van 11 uur uit met Long Tall Sally, een leuk R&R verhaal over Ome Jan en Kale Sally, luister maar. Het scheurt lekker het tweede uur binnen. Bobby Bare brengt met zijn herkenbare stem: Woman You’ve Been A Friend To Me. Verder treden op Willeke Alberti met André Hazes, voor Jan van Galen: Ora Sei Rimasta Sola, (ooit zul je alleen zijn). Smokey, Juan Luis Guerra, Lale Anderson, Joan Fallows, The Beatles, Fats Domino, Frank Ferrari, speciaal voor Stan Hill en Les Paul & Mary Ford. We hebben De Grindtegel Van De Week en De Artiest Van De maand, dat is Wim Koopmans. Speciaal voor Oscar Boom. Zonde dat je met Jazz zingen nergens ter wereld echt goed verdient, enkele uitzonderingen daargelaten. Maar Wim was natuurlijk toch wel een topzanger, maar kreeg nooit de kans bij het grote publiek.

Veel luisterplezier namens het hele team!