Berkel vrouwen verder in VoetbalRijnmond Cup

Op het eigen sportpark kreeg Berkel bezoek van Antibarbari vrouwen 1,de trotse nummer twee uit de zondag 2e klasse waarin alles nog open ligt.

Iedereen had zin in deze cup wedstrijd en beide teams waren dan ook ruimschoots optijd aanwezig om er een mooie avond van  te maken .
Ondanks de kou stond er aardig wat publiek langs het veld en die zagen iets na 20.15 uur scheidsrechter Johan van de Kerkhof fluiten voor de start van deze bekerwedstrijd,een match uit de 2e ronde van de VRC.
Beide teams met de intentie om er een leuke en goede wedstrijd van te maken en dat lukte dan ook naar behoren.
Lekker voetbal aan beide kanten met kansen over en weer maar de thuisclub had het heft in handen en maakte de favorieten rol meer dan waar en won uiteindelijk met 5-0.
Het publiek kon deze avond applaudisseren voor Sabrina Pocorni, Melanie den Dulk, 2x Lindy Hogedoorn en Bianca Troost die normaal gesproken tussen de palen staat maar nu haar energie over het hele veld kon verdelen en dat beloonde met een treffer.
Berkel dus verder in de Voetbalrijnmond Cup en da’s leuk want ook hier lonkt een mooie prijs.
Wel is het vizier nu weer vol op de competitie gericht want ook daar gaat het prima en wil men graag de goede lijn doorzetten.
Ook voor Antibarbari wacht er nog een mooie 2e seizoenshelft en kan ongetwijfeld met de leermomenten van deze wedstrijd uit de voeten.
Beide teams spelen dit weekend thuis voor de competitie, zo krijgt Berkel bezoek uit Assen van ACV en komt zondag het Noord Brabantse Schijf op bezoek bij Antibarbari.
Natuurlijk nog even dank aan de scheids, het publiek en onze trouwe barman die weer prima werk verricht heeft.