Topspeler en eredivisionist Michel de Boer nieuwe speler TOGB tafeltennis

Topspeler en eredivisionist Michel de Boer nieuwe speler TOGB 

Het huidige eredivisie seizoen (2018-2019) is nog in volle gang, maar de transferperiode is al begonnen. Topspeler Michel de Boer, momenteel eredivisionist bij Van Wijnen-Smash’70, doet na 9 landstitels en als tweevoudig winnaar van de Masters, Nederlands kampioen 2010 en ex-international een stapje terug om de spelers van TOGB, waar zoon Milo onderdeel van is, verder omhoog te helpen.

Michel de Boer is al jaren actief als hoofdtrainer bij TOGB. In 2018 werd zijn werk bekroond door als trainer en coach met het eerste jeugdteam van TOGB Nederlands Kampioen te worden. De Nederlandse kampioenen Leroy Heemskerk en Milo de Boer hebben zich inmiddels opgewerkt naar de tweede divisie van de seniorencompetitie waar zij op dit moment met teamgenoten Clemens Bonner en Ronald Vijverberg na één wedstrijd op een gedeelde eerste plek staan. Michel zal per 1 juli 2019 als speler deel gaan uitmaken van het eerste herenteam van TOGB. TOGB: ‘Een aanwinst voor de vereniging. We hebben al jaren het voorrecht om met Michel als hoofdtrainer te werken. Nu hij ook als speler voor TOGB actief wordt, is voor ons een belangrijke stap verder in onze gezamenlijk ingeslagen weg. Namelijk onze jeugd faciliteren om topsport te bedrijven en als vereniging op hoog niveau mee draaien in de landelijke competitie’. Wij wensen Michel samen met zijn huidige vereniging Van Wijnen-Smash’70 uiteraard veel succes in de strijd om de landstitel.