Gelijkspel TOGB zondag

In de uitwedstrijd tegen Wippolder is TOGB niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Wippolder mag dan voetballend wat minder zijn dan TOGB maar de strijdlust die zij er in gooien maakt het moeilijk om tegen te spelen. Voor de rust waren er voor beide ploegen wat kleine mogelijkheden maar gescoord werd er niet. In de 2e helft was het Younes Assaih die een vrije trap zo naar de bovenhoek liet draaien maar de keeper kon hem nog net uit de goal tikken. Vlak hierna kreeg Wippolder een goed kans uit een corner maar doelman Jesper Stijnman pareerde deze inzet. In de 78e minuut gaf Glenn den Uijl een pass op Martin La Cruz die in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip en Glenn benutte de penalty feilloos 0-1. Hierna werd het spel van Wippolder harder en na een zware overtreding op Ian Bakker kon deze speler met rood vertrekken. Wippolder bleef geloven in de gelijkmaker en in de 90e minuut was er een verre ingooi die werd doorgekopt en vervolgens binnen geschoten 1-1. Een toch wel terechte uitslag. Zondag om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen Oliveo.