Verlangen naar de ’60en jaren

Zaterdagochtend om 10 uur is het weer tijd voor Nostalgie Behind the Dikes. Twee uur nostalgische muziek.

Het eerste uur van Nostalgie Behind The Dikes is Hollandstalig in tegenstelling tot het tweede uur. Groot artiest en musicus Jerry Steyger met zijn orkest komt langs met The White Cliffs Of Dover, Janis Ian zing met Conny van den Bos Don’t Leave Tonight, Louis Armstrong en Bing Crosby brengen At The Jazzband Ball en Helen Reddy komt met I Don’t Know How To Love Him. Verder treden op Peter Hill, Gert Timmerman, Shirley Bassey, Benny Bosman, Nelly Bosman zal dat leuk vinden, Mat Mathews, Long Tall Erny & The Shakers, de Band Zonder Naam, Jan Tuijp Sr. zal dat leuk vinden, Freddy Quinn zingt Heimatlos. Verder hebben we weer De Grindtegel Van De Week, een lekkere knarsende oude 78 toerenplaat welke weer tot leven wordt gewekt.

Het tweede uur wordt weer afgesloten door de Harbour Jazzband. Alles wereldwijd te beluisteren via www.rtvlansingerland.nl. Elke zaterdagmorgen tussen tien en twaalf, voor 60 plussers een razed populair programma. Veel luisterplezier namens Adri Troost, programmamaker en producer. Tot zaterdag!