The Alternative: ontdek iets anders

Davina Michelle zat? Liever een echte gitaar? Nieuw talent ontdekken? Yvette Gabler en Daan de Gelder helpen je dinsdag weer in The Alternative!

The Alternative is het programma met alternatieve muziek. Natuurlijk ronkende gitaren, maar ook goede liedjesschrijvers en verfijnde beats. Je hoort de alternatieve tracks die er nu toe doen, het beste van alle tijden en je ontdekt veel nieuwe muziek. Yvette, bijvoorbeeld, leert alle singer-songwriters als eerste kennen. Zowel muzikaal als persoonlijk. Ook dinsdag stelt ze er weer een aan je voor.

Helden

The Alternative vergeet ook de (oude) helden niet. Iedere maand eren we een grote band of artiest. Je hoort elke week een track en Daan verteld je er alles over. In januari staat Papa Roach centraal. En over staan gesproken? Wie staan er live in de regio deze week? Ook dat hoor je in The Alternative!

Mis het niet. Dinsdag vanaf 20.00 uur op Lansingerland FM of daarna hier!