Nostalgie Behind the Dikes zaterdag 12 januari

Gonny Baars heeft het zeven maal gezegd, de Havenzangers zien Het Vissersmeisje, Snip & Snap brengen entertainment uit 1937 en Rob de Nijs Laat Haar Vrij. Dit alles gebeurt in het druk beluisterde programma van Adri Troost voor 60 plussers met meer dan 10. 000 luisteraars uit Lansingerland, Nederland, Spanje en zelfs de USA via het programma Nostalgie Behind The Dikes®, wereldwijd te beluisteren via FM 92,2 of, nog beter, www.rtvlansingerland.nl, elke zaterdagochtend tussen tien en twaalf.

Het eerste uur compleet Hollandstalig. Verder treden op de Kilima Hawaiians, The Chico’s, Gerard Cox, Willy Alberti, Conny van den Bos, Marianne Weber, Rob de Nijs, de Zangeres Zonder naam en ook mijn eigen combo van destijds uit de Deventer hoogtijdagen met Joost Batelaan piano en Nico Ermers bas. De Ramblers openen het programma en de vaste blokjes zijn De Artiesten Van De Maand (Hepie & Hepie) waarin we telefonisch contact zoeken met een van de Hepie’s die ons kan vertellen hoe het allemaal begonnen is. Verder natuurlijk weer Koffietijd met (Amazing) stroopwafels.

In het tweede uur van Nostalgie Behind The Dikes®, een populair programma voor 60 plussers bezingt Johnny Cash The Orange Blossom Special, Roberta Flack wil zacht gekust worden, Sanny Day en De Millers zingt met Pia Beck en Suzy Miller: Chickery Chick. Herb Albert brengt met zijn tipische sound: Thanks For The Memory, en Vicky Leandros zit drie keer in het programma met populaire nummers, luister maar. Verder treden op The Dutsch Swing Colege samen met de Marinierskapel, Pia Beck, Charles Aznavour, Don Gibson, Mieke Telkamp zit op De Grindtegel Van De Week, in het Duits. Dan Dave Dudley, Mat Mathews, Charlie Rich, The Cats etc. The Harbour Jazzband sluit de ochtend weer af.

Heerlijk om naar te luisteren allemaal! Veel luisterplezier!