Berkel winnaar Rijnmond Cup

Op het prachtige complex van Smitshoek speelde Berkel vrouwen 1 op hemelvaartsdag de finale van de Rijnmond Cup tegen Antibarbari en het werd een feestelijke dag want Berkel kwam vrij gemakkelijk als winnaar van het veld.

Een prachtig mooi hoofdveld en een lekker zonnetje toen beide teams iets na 12.00 uur aan de wedstrijd begonnen en Berkel, dat op papier de uitspelende ploeg was , nam direct het initiatief.
Het zette direct druk op Antibarbari en creëerde met leuk voetbal ook menig kans en dat resulteerde in de 10e minuut al in de verdiende voorsprong en wie anders dan Alyssa Daal wist de 0-1 te noteren.
De toon gezet en Berkel in een flow wat al vrij snel een nieuwe treffer opleverde want een prima assist van Alyssa Daal op Lindy Hogedoorn was voor haar ideaal om de 0-2 te scoren.
Heerlijk gevoel voor dé blauw-gele trots uit Lansingerland die lekker bleef voetballen en na wat gemiste kansen in de 33e minuut op een meer dan comfortabele 0-3 voorsprong kwam , Alyssa Daal ronde een voorzet van Lindy Hogedoorn perfect af.
Antibarbari probeerde het ook een paar keer en speelde met een zeer enthousiaste staf vanaf de bank best leuk voetbal maar wist geen potten te breken en zo was de 0-3 ook de ruststand.
Direct na rust scoorde Berkel de 0-4 en bij deze treffer was het lastig te achterhalen wie hem scoorde en dus doen we dat ook niet.
De 0-5  van Lindy Hogedoorn op  aangeven van Alyssa Daal was een lekkere en ook Isabel van Ommen wist haar goede spel te belonen met een treffer en scoorde zeer verdienstelijk de 0-6.
Vlak voor tijd scoorde Antibarbari de 1-6 en vierde deze treffer zeer uitbundig met alles en iedereen in een feestelijk onderonsje op het veld.
Een treffer voor de eer want gescoord werd er verder niet meer en zo won Berkel overtuigend de Rijnmond Cup en pakte dus zo de 2e prijs in een paar dagen tijd.
Een heerlijke prijs(waardecheque van 1000 euro)voor speelsters en staf die het toch al geslaagde seizoen zo nog meer glans geven .