12 maart CUPRA Eredivisie Play-Offs Padel in Padelife Rottemeren

Padelife Rottemeren is 1 jaar oud en viert dit met een dag vol met padel! Padel om te kijken, want de CUPRA Eredivisie Play-Offs, de finale van de hoogste padelcompetitie in Nederland, zal dan gespeeld worden. De beste spelers van Nederland doen hier aan mee.

Vuurwerk gegarandeerd!
En uiteraard padel om te doen: je kunt gratis een padel clinic volgen en het opnemen tegen de ballenmachine. Ook kan men zich inschrijven voor een laddertoernooi.
Het is hard gegaan met Padelife Rottemeren. Een jaar geleden, kort na de laatste corona lockdown opende Padelife haar deuren en sindsdien zijn de banen goed bezet en de lessen gevuld, met opvallend veel dames en 50+. Manager Boy Brons zegt hierover;’Mensen wisten ons vanaf het begin goed te vinden. We zien dat de avonden eigenlijk altijd ruim van tevoren volgeboekt zijn. Overdag kunnen we nog wat extra banen vullen. Padel blijft nog steeds flink groeien, we zien iedere dag weer nieuwe gezichten in de hal. De sport is ook zo toegankelijk en leuk en bovendien goed geschikt voor zowel jong als oud. We zien veel spelers die van het tennis komen en in padel een socialere, gezondere en meer blessurevrije sport hebben gevonden. Ondanks dat padel zo toegankelijk is nemen de mensen ook les. Dit moedigen wij ook aan, hoe beter je speelt hoe leuker het wordt. Wil je laagdrempelig kennis maken met padel, kom dan eens naar de inloop Start2Padel op maandag en vrijdagochtend van 10.00 -11.30. Rackets hebben wij!’

Over 12 maart zegt Brons; ‘We zijn erg trots dat de KNLTB voor Padelife gekozen heeft als speellocatie voor de Eredivisie Play-Offs. Toen we keuzes moesten maken over de inrichting en aankleding van de hal hebben we dit gedaan met als doel om de padelsport verder te helpen. We hebben gekozen voor de beste banen en voor een zodanige ligging dat alle banen voldoende hoogte en uitloop hebben. Daarnaast hebben we recent alle banen voorzien van een camerasysteem. Zo kan je, als je dat wilt, je wedstrijd of training opnemen en later terugkijken. Dit stellen we gratis ter beschikking aan onze spelers. We zijn daarom erg blij dat de KNLTB onze locatie op waarde weet te schatten. Het enige wat we nog nodig hebben is veel publiek! Dus komen vooral allemaal kijken, de wedstrijden starten om 12u en de toegang is gratis’.

Voor het programma zie www.padelife.nl/12-maart