Lansingerland FM live vanaf Lansinger Winterland

Jetzt geht’s los! Zaterdag 4 februari is het tijd voor een nieuwe editie van Lansinger Winterland. Kan je er niet bij zijn maar wil je wel de sfeer proeven? Op Lansingerland FM mis je niets van het festival. 

Komend weekend wordt het Annie M.G. Schmidtpark omgetoverd tot één groot après-ski gebied: De Annie M.G. Schmidt Alm. Snollebollekes, Gebroeders Ko,Paul Elstak en nog veel meer artiesten zetten komende zaterdag de tent van Lansinger Winterland op zijn kop.
Naast de vele artiesten is er op het festival terrein ook van alles te beleven. Onze radioverslaggevers brengen de sfeer bij jou door de speakers.

De uitzending is zaterdag van 16 tot 22 uur te volgen op 92.2FM of via deze link.

Das Dach kommt ab! Alvast in de sfeer komen? Bekijk de reportage van de vorige editie.