Sensi-therapie is het onderwerp in ‘ZorgSaam’ op 28 oktober

Donderdag 28 oktober is Diana van Hagen (Sensi-therapeut / Vitaloog) de gast in ‘ZorgSaam’. De uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur.

Sensi-Therapie is een therapie met een “holistische benadering”. Dat wil zeggen: gericht op de balans tussen lichaam en geest. De holistische aanpak wil zeggen dat sensi-therapie zowel geestelijke als lichamelijke klachten behandelt, maar ook de samenhang tussen die twee. Daarmee wordt de balans in het lichaam teruggebracht. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt. De sensi-therapeut is opgeleid om de beste behandeling te bepalen.
Tijdens de uitzending (na het nieuws van 21.00 uur) is er een korte telefonische evaluatie van de expositie ‘gezichten van dementie’, die in oktober in Bleiswijk plaats vond.