Mannen TOGB 8 pakken uit voor nieuwe tribune

Ivo Snels is speler van TOGB 8. Het team speelt op zondag haar wedstrijden en bestaat uit allemaal spelers die TOGB al jaren trouw zijn. Na de brand besloot Ivo met de pet rond te gaan binnen zijn team. Het leverde een prachtige donatie van EUR 1.650 op. Reden voor tribunevoortogb.nl Ivo te benaderen voor een interview.
Ivo namens TOGB dank aan de mannen van TOGB 8. Leg eens uit hoe het idee is ontstaan voor de donatie?
Het idee is eigenlijk heel spontaan ontstaan. Ik was op de site tribunevoortogb.nl en dacht “hoe mooi zou het zijn als we als elftal een forse donatie kunnen realiseren?” Met daarbij de gedachte dat we misschien andere elftallen inspireren ook een actie op te zetten. Dit in de elftal app gegooid. Iedereen was positief. Geen vast bedrag bepaald, gewoon doneren wat je kunt hebben we afgesproken. De euro’s stroomde binnen en in no time stond de teller op 1650,-!

TOGB 8 krijgt door de donatie haar eigen stoel op de nieuwe tribune. Wie mag er bij de thuiswedstrijden plaatsnemen op de tribune?
Wie er op de stoel gaat zitten? Ik denk de man van de wedstrijd en dat is iedere week weer een verrassing.

Zijn jullie 6 maart ook van de partij bij de TOGBenefiet?
De meeste zullen 6 maart wel meekijken denk ik maar dat is natuurlijk aan de mannen om te bepalen.