TOGB contracteert buitenlanders

Ondanks dat de tafeltennissers nog niet in een hal mogen trainen vanwege de coronacrisis, zijn de fysieke trainingen buiten al wel weer hervat.
Binnensporten zijn weer toegestaan vanaf 1 september. De eredivisie zal ergens in september beginnen. Hopelijk krijgen de spelers voldoende tijd van de NTTB om weer in het ritme achter de tafel te komen.

Op de achtergrond blijft TOGB ook actief. Deze week werden Enzo Leguistin en Xavier Peral Parent gecontracteerd voor volgend seizoen.

De Fransman Enzo Leguistin is een aanvallende rechtshandige speler, die deze week 21 jaar wordt. Hij zal de nodige ervaring meebrengen om het team evenwichtiger te maken.

Daarnaast is ook Xavier Peral Parent gecontracteerd. Hij is een 25 jarige Spanjaard, die eveneens rechtshandig is en met zijn aanvallende spel de TOGB aanhang zal willen laten juichen.

De versterking voor onze jongens is nodig omdat komend seizoen 3 van de 10 teams rechtstreeks degraderen. De nummer 7 zal een promotie/degradatie wedstrijd moeten spelen.