Sinterklaas is chocoladeletters kwijt

Lansingerland – RTV Lansingerland presenteert zijn nieuwe Sinterklaasfilm “Sinterklaas en de verdwenen chocoladeletters”. Vanaf zaterdag 24 november is de film vanaf 19 uur te zien op de lokale TV zender van Lansingerland en ook via YouTube.

Onderweg naar Lansingerland wordt er druk gefeest en gedanst op de boot. Het is zelfs zo gezellig dat ook Sint besluit een dansje te wagen. Ondertussen is één piet alle chocoladeletters uit de doosjes aan het halen en stopt ze in een grote kist. Maar ja, of dat nu zo handig is? Dat zie je dus aanstaande zaterdag vanaf 19 uur.

Om 12 uur wordt de Sint verwacht in Bleiswijk en meert hij aan bij Meerenbos. Dit jaar verblijven de Sint en zijn pieten in de SinterklaasHoeck in Bergschenhoek waar je iedere keer iets anders kunt beleven en doen. En misschien komt de Sint dan ook nog even kijken. Dus voor meer Sinterklaaspret kun je terecht in de SinterklaasHoeck op de Vlashoek 8 in Bergschenhoek. Klik hiervoor de volledige agenda.