TOGB periodekampioen!

TOGB heeft door de thuiswedstrijd tegen Wippolder met 6-0 gewonnen en de 1e periode verovert. Het eerste gevaar was van de kant van Wippolder maar de inzet ging net naast.TOGB kwam in de 22e minuut op voorsprong door Younes Assaih die een vrije trap van links laag voor de goal bracht en door niemand werd aangeraakt en zo de goal inrolde. Na 29 minuten gaf Younes een bal voor die werd gemist door een verdediger en bij Glenn den Uijl kwam die hem hard binnenschoot 2-0. Nauwelijks bekomen van de schrik was het Merick Heintjes die de 3-0 inschoot. Wippolder kreeg in de 38e minuut een vrije trap waaryut de bal werd ingekopt en tegen de lat kwam. TOGB ging door en vlak voor de rust gaf Merick een pass op Glenn en uit diens voorzet nam Ian de bal ineens op zijn schoen en lobde de bal over de keeper de goal in 4-0. In de 2e helft waren er kansen voor TOGB om de voorsprong te vergroten maar die werden gemist en Wippolder kopte nog een bal op de bovenlat. Het druk zetten op de verdediging van Wippolder werd in de 63e minuut beloond toen Merick de bal veroverde en het koel afmaakte 5-0. In de 76e minuut gaf Merrick een pass op Damiano Vaudo die de bal voor gaf op Ian die de 6-0 maakte. Omdat RKDEO verloor is het gat met de nummer 2 nu 4 punten. A.s. zondag spelen we om 14.00 uur uit tegen Hillegersberg.