Radio-programma’s

A Sentimental Journey

Elke woensdagmiddag van 14:00 – 15: 0 uur. Een reis door het verleden voor senioren met muziek uit de 20-, 30-, 40- en 50-er jaren. Met Nationale en Internationale muziek, voor ieder wat wils.

Adagio

Iedere vrijdagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur. Een radioprogramma met klassieke muziek, Opera en Operette. Elke week de beste solisten en orkesten.

Bram en Jurgen (ATOS)

Elke zaterdagavond van 6 – 9 geeft Bram & Jurgen muzikaal talent uit de regio een podium. Je leert iedere week een artiest kennen op muzikaal en persoonlijk gebied door leuke items.

Classics

Elke werkdag tussen 07 en 10 als er geen andere programma’s zijn hoort u in Classics de hits uit de 80’s, 90’s en 00’s.

De kracht van Lansingerland

In de podcast "De Kracht van Lansingerland" nemen we je mee naar de ondernemers uit Lansingerland.

De Late Avond

De Late Avond is een radioprogramma dat voor en samen met lokale omroepen in Zuid-Holland wordt gemaakt. Op maandag t/m vrijdag een nieuw programma in het laatste uurtje voor middernacht met rustige muziek en weetjes uit de regio.

De Zondagmiddag

Een programma lekker voor bij de lunch! Er is veel muziek, vooral veel nieuwe muziek komt er voorbij.

Gedachtenspel

‘Gedachtenspel’ is een programma op het snijvlak van filosofie, literatuur en geschiedenis. Denkers en schrijvers onder de aandacht brengen die met hun ideeën en werken onze innerlijke wereld verrijken, dat willen we bij ‘Gedachtenspel’!

Harde Noten, stemmige tonen

In Harde noten stemmige tonen verkennen we muzikale genres die in het huidige radiolandschap minder in de schijnwerpers staan

Het Magazine

Het Magazine brengt je elke vrijdagavond tussen 18:00 en 20:00 op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio. Actualiteiten, politiek, sport, cultuur en natuurlijk de mening van de lokale Lansingerlanders.

Kerk in de huiskamer

Het programma “Kerk in de huiskamer” wordt iedere zondagmorgen tussen negen en twaalf uur uitgezonden door de teams van verschillende kerken in Lansingerland.

Lansingerland FM Non-stop

Tijdens Lansingerland FM Non-stop hoort u alle actuele hits uit Lansingerland, afgewisseld door hits uit de 80’s, 90’s en 00’s.

Lunchbox

Een programma lekker voor bij de lunch! Er is veel muziek, vooral veel nieuwe muziek komt er voorbij.

Matinee

Non stop de beste muziek om na de lunch de rest van je werkdag mee door te komen!

Met het Oog Op Morgen (NPO Radio 1)

Het Oog brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door mooie muziek.

Ochtendhumör

Het is een programma met de vaste onderdelen: de cover toffer, de kop of munt plaat, bioscoop nieuws, foute blokje, party agenda en vertaalverhaal.

The Alternative

The Alternative is een programma met en over alternatieve muziek.