Radio-programma’s

A Sentimental Journey

Elke woensdagmiddag van 15 – 16 uur. Een reis door het verleden voor senioren met muziek uit de 20-, 30-, 40- en 50-er jaren. Met Nationale en Internationale muziek, voor ieder wat wils.

Adagio

Iedere vrijdagmiddag van 15 tot 16 uur. Een radioprogramma met klassieke muziek, Opera en Operette. Elke week de beste solisten en orkesten.

Argos (NPO Radio1)

Journalistiek speurwerk naar opmerkelijke achtergronden bij het nieuws, of zaken die nieuws zouden moeten zijn. Met dat motto maakt de redactie van Argos al meer dan 20 jaar onderzoeksjournalistieke radio-uitzendingen.

Bjarn! in Lansingerland

Iedere maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur sluit je je eerste werkdag van de week af samen met Bjarn! in Lansingerland. Deze twee uur hoor je de nieuwste van de nieuwste releases, het laatste nieuws van jouw favoriete artiesten, aankomende tracks en evenementen en zo nu en dan een oudere track tussendoor. Bjarn zal zijn best doen om jouw wekelijkse blue monday een fijne afsluiter te geven dat je energie geeft. Dit zal naast muziek samengaan met slap gelul met een vleugje humor, althans, dat denken wij. Productie en presentatie: Bjarn Bronsveld.

Bram en Jurgen (ATOS)

Elke zaterdagavond van 6 – 9 geeft Bram & Jurgen muzikaal talent uit de regio een podium. Je leert iedere week een artiest kennen op muzikaal en persoonlijk gebied door leuke items.

Classics

Elke werkdag tussen 07 en 10 als er geen andere programma’s zijn hoort u in Classics de hits uit de 80’s, 90’s en 00’s.

De kracht van Lansingerland

In de podcast "De Kracht van Lansingerland" nemen we je mee naar de ondernemers uit Lansingerland.

De Late Avond

De Late Avond is een radioprogramma dat voor en samen met lokale omroepen in Zuid-Holland wordt gemaakt. Op maandag t/m vrijdag een nieuw programma in het laatste uurtje voor middernacht met rustige muziek en weetjes uit de regio.

De Taalstaat (NPO Radio 1)

Is het wilden of wouden? De spits afbijten of het spits afbijten? Wie wordt de beste leraar Nederlands van 2018 en welke Nederlandstalige plaat is zo mooi dat hij gedraaid moet worden? U hoort het in de Taalstaat.

Gedachtenspel

‘Gedachtenspel’ is een programma op het snijvlak van filosofie, literatuur en geschiedenis. Denkers en schrijvers onder de aandacht brengen die met hun ideeën en werken onze innerlijke wereld verrijken, dat willen we bij ‘Gedachtenspel’!

Harde Noten, stemmige tonen

In Harde noten stemmige tonen verkennen we muzikale genres die in het huidige radiolandschap minder in de schijnwerpers staan

Het Magazine

Het Magazine brengt je elke vrijdagavond tussen 18:00 en 20:00 op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio. Actualiteiten, politiek, sport, cultuur en natuurlijk de mening van de lokale Lansingerlanders.

Kerk in de huiskamer

Het programma “Kerk in de huiskamer” wordt iedere zondagmorgen tussen negen en twaalf uur uitgezonden door de teams van verschillende kerken in Lansingerland.

Lansingerland FM Non-stop

Tijdens Lansingerland FM Non-stop hoort u alle actuele hits uit Lansingerland, afgewisseld door hits uit de 80’s, 90’s en 00’s.

LansingerlandsBelang

LansingerlandsBelang is het politieke radio-magazine van RTV Lansingerland voor de inwoners en belanghebbenden in de gemeente Lansingerland. Het programma wordt uitgezonden iedere woensdagavond tussen 19 en 20 uur.

Lunchbox

Een programma lekker voor bij de lunch! Er is veel muziek, vooral veel nieuwe muziek komt er voorbij.

Matinee

Non stop de beste muziek om na de lunch de rest van je werkdag mee door te komen!

Radio-frequenties

In de ether Frequentie
Lansingerland FM 92.2 FM
Op de kabel analoog digitaal
Bergschenhoek 102.4 FM 916
Bleiswijk 105.9 FM 915
Berkel en Rodenrijs 105.9 FM 915
Glas/Interactief 107.5 FM 1086

Zoeken