Radio-programma’s

Cross-Point

Dagelijks tussen 9:00 en 10:00 uur gospelmuziek vanuit de hele wereld. Samengesteld door de gezamenlijke kerken van Lansingerland

Dagboek v/e Vrouw (of Gemeenteraad)

Iedere donderdag tussen 20 en 21 uur nemen afwisselend Nicole & Nicolien of Wendy & Patricia je mee in de dagelijkse beslommeringen. Een programma vol humor, maar ook met de nodige (zelf)reflexie. Herkenbaar voor 40+ vrouwen. Mannen mogen stiekem meeluisteren! 

Dance in the Remix

"Dance in the Remix" met DJ Paul. Woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur Een lekker uptempo programma met dancemuziek van oude en nieuwe muziek in de Remix Versie. Gewoon lekker uit je bol gaan!

De Late Avond

Op maandag t/m donderdag en op zondag vult het programma "De Late Avond" het laatste uurtje van de dag met easy listening muziek en en interessant nieuws uit de regio. 

De Tuinbouwsector

Iedere donderdagmiddag tussen 14:00 en 15:00 uur praat Cock van Bommel u bij over marketing in de Nederlandse Tuinbouwsector met actualiteiten, thema’s en het woord van de week.

De Zondagmiddag van Nando

Uw gastheer Nando Heemskerk laat u tussen 12.00 uur en 15.00 uur tijdens de zondagse brunch genieten van de nieuwste releases en de vetste hits !

Disco & Soul

Speciaal voor de verwende oren. Dit moet je horen. Iedere zaterdag van 20 - 22 uur. Stilzitten is geen optie! Samenstelling Peter Post

Gedachtenspel

Op woensdagavond van 20:00 tot 21:00 ‘Gedachtenspel’. Een programma op het snijvlak van filosofie, literatuur en geschiedenis. Presentatie: Frans Wulffele

Harde Noten, Stemmige Tonen

In "Harde Noten Stemmige Tonen" verkent Frans Wuilffele de muzikale genres die in het huidige radiolandschap minder in de schijnwerpers staan. Maandag 20: 00 - 22:00 uur.

Het Magazine

Het Magazine brengt elke vrijdag tussen 18:00 en 20:00 en zondag tussen 14:00 en 16:00 uur het laatste nieuws uit Lansingerland. Cultuur, politiek, sport en natuurlijk de mening van de Lansingerlanders.

Het Vaute Uur

Een uur lang schaamteloos genieten van en meebleren met alleen maar vaute muziek bij RTV Lansingerland. Iedere werkdag van 13:00 - 14:00 uur.

Ik geloof en daarom zing ik

Iedere zondagmorgen tussen 7:00 en 9:00 uur christelijke muziek in het programma "Ik geloof en daarom zing ik". Samengesteld door de kerken uit Lansingerland.

Kerk in de huiskamer

Het programma “Kerk in de huiskamer” wordt iedere zondagmorgen tussen negen en twaalf uur uitgezonden door de teams van verschillende kerken in Lansingerland.

Klassieke Meesterwerken

Iedere zondagavond van 19:00 tot 23:00 uur alleen maar klassieke meesterwerken

Lunchbox

Iedere werkdag tussen 12:00 en 13:00 uur “de Lunchbox”. Lekkere muziek, afgewisseld met het laatste nieuws en een podcast van de Universiteit van Nederland

Nonstop Alternative (of Gemeenteraad)

The Alternative Nonstop - Puike, stevige muziek, maar net even anders. Donderdagavond tussen 20:00 - 22:00 uur

Nonstop Hits

De hits uit de sixties, maar ook die van nu komen nonstop langs

Nonstop hits of locatie uitzending

Een aantal malen per kwartaal zet RTV Lansingerland op zaterdagmiddag haar radiostudio neer op een locatie in Lansingerland voor het verzorgen van een thema uitzending. 

Nonstop hits uit de 60, 70 en 80

Hallo Boomers, GeneratieX en Millenials. Hier zijn jullie hits uit de jaren 60, 70 en 80. Van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur

Ochtendhumör

Het is een programma met de vaste onderdelen: de cover toffer, de kop of munt plaat, bioscoop nieuws, foute blokje, party agenda en vertaalverhaal. Zaterdag tussen 09:00 - 12:00 uur.