Voorzitter

Ben je :
– Graag bezig met een zinvolle, in tijd beperkte vrijetijdsbesteding in maatschappelijk verband,
– Iemand die graag samen met anderen de koers van een organisatie uitzet,
– Graag onder en mét mensen is en vind je het verbinden van mensen een uitdaging,
– Een teamplayer,
……en heb je affiniteit met (lokale) media ?

Dan is dit wellicht iets voor jou!

RTVL is de lokale omroep in Lansingerland (Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk) en een maatschappelijk relevante organisatie.
We maken onze eigen radio- en tv-programma’s en nieuwsvoorziening via tv-kabelkrant, web en social media. Op ons werk is de Mediawet van toepassing.De belangrijkste taak van het Bestuur van RTVL is ervoor te zorgen dat de stichting goed functioneert, dat de vrijwilligers worden gefaciliteerd om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen en hen onderling te verbinden. Om het bestuur weer volledig te krijgen zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter van het bestuur van deze organisatie.

Als vrijwillig bestuurder van onze omroep kom je met een diversiteit mensen in contact, ben je betrokken bij het nieuws en bij evenementen, bouw je mee aan de verdere ontwikkeling van de organisatie, doe je iets nuttigs en zichtbaars voor de inwoners van Lansingerland en ben je onderdeel van een club gepassioneerde en zelfstandig werkende mensen. Het bestuur bestaat momenteel uit een penningmeester / plaatsvervangende voorzitter, een secretaris, een bestuurslid met de portefeuille P&O en een bestuurslid met de portefeuille Beheer & Techniek. Het bestuur vergadert één keer per maand. Als voorzitter zal je ook het gezicht van RTVL naar buiten uitdragen.

Wij zijn op zoek naar een voorzitter die:

  • Bij voorkeur enige bestuurlijke ervaring heeft
  • Kan netwerken en samenwerken
  • Tijd heeft om samen met de overige bestuursleden deze functie met enthousiasme uit te voeren
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal heeft

Sollicitaties kunnen per e-mail worden gericht aan P&O [email protected]

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:

dhr. C.N. Komen, tel. 06- 4424 8336 of Mw. H. Jenner 06-24925021