RTV Lansingerland-grondlegger Arie Heinsbroek (1930-2020) overleden

Arie Heinsbroek, een van de grondleggers van de eerste lokale omroep van Berkel en Rodenrijs (waaruit RTV Lansingerland is ontstaan), is op 14 december overleden.

Het bestuur, de teamleiders en de medewerkers van RTV Lansingerland hebben met droefheid kennis genomen van het overlijden van de heer Arie Heinsbroek. Arie was een van de grondleggers van de Lokale Omroep Berkel en Rodenrijs (LoBeRo) in 1986, van waaruit via de naamswijzigingen RTB-3 en 3B Lokaal, uiteindelijk in 2007 gelijktijdig met de fusie van de 3B-gemeenten, de huidige omroep Stichting RTV Lansingerland is ontstaan.

Ook na het neerleggen van zijn bestuursfunctie bij LoBeRo bleef Arie nauw betrokken bij onze lokale omroep via de Vereniging Vrienden van RTV Lansingerland. RTV Lansingerland is Arie dan ook veel dank verschuldigd. Het bestuur en de medewerkers van RTV Lansingerland wensen zijn echtgenote en verdere nabestaanden veel sterkte om dit verlies te dagen.

Arie is 90 jaar oud geworden.