Roparun

Van zaterdag 18 mei tot en met maandag 20 mei is de mooiste estafetteloop van Europa, de Roparun! Wij volgen de teams uit onze regio op de voet.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Enschede naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Honderden kilometers zwoegen voor zij die het nodig hebben. Met als motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. 

RTV Lansingerland is tijdens de Roparun het hele pinksterweekend erbij. De radio wordt het hele weekend omgedoopt tot Roparadio. Op televisie zie je op het hele uur verschillende video updates gevolgd door de webcamstream waar je mee kan kijken in de radiostudio. Bij de webcamstream zie je waar de teams zich bevinden op de route, maar ook zie je waar onze radio en tv team’s zich bevinden op de route.
    
Volg ons 24 uur per dag via radio, tv en online via website en Social Media en mis niets van de teams uit de regio die de Roparun lopen. Video updates vanaf de route, interviews en 55 uur non stop live verslag op de radio.

TV-frequenties

Op de kabel digitaal CL+
Bergschenhoek 41 41
Bleiswijk 36 332
Berkel en Rodenrijs 36 332
Glas/Interactief 1386 ---

Zoeken