Gasten Nieuwjaarsshow

Live vanuit de trouwzaal van het gemeentehuis blikken we met verschillende gasten terug op afgelopen jaar en kijken we vooruit op het nieuwe jaar dat komen gaat. Wie schuift er tijdens de uitzending aan op de bank naast Cornel?

Hart van Lansingerland
Wat heeft er aflopen jaar allemaal in de kranten gestaan? Wat stond er op de voorpagina en wat waren de pareltjes? Een redacteur van Hart van Lansingerland schuift aan.

Rataplan
Afgelopen jaar werd Berkel opgeschrikt door een grote brand. Het gebouw van kringloopwinkel Rataplan kon als verloren worden beschouwt, maar ze gingen niet bij de pakken neerzitten. Een half jaar later hebben ze een nieuw locatie een paar honderd meter verderop. Wij kijken met ze terug op afgelopen en komend jaar.

CVV vrouwen
Het vrouwenvoetbal is in trek. Steeds meer meiden kiezen mede door het Nederlands dameselftal voor voetbal, of komt dat toch door de dames van CVV Berkel? Het dames elftal gaat erg goed. Wat is de succesfactor? De dames schuiven aan op onze bank.

Muziektalent
Lansingerland kent op vele vlakken talenten. Muzikaal talent Leanne de Roo, ook wel bekend als Leanne Serena, komt bij ons liedjes zingen. Maar ook Yumi de Boer komt haar muzikale klanken laten horen.

Roparun
In de gemeente zetten veel mensen zich in voor een goeddoel. Zo zijn er 2 teams uit Lansingerland die mee doen aan de Roparun. Helemaal van Parijs naar Rotterdam in estafettevorm. En dat met het doel: Levens toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Roparunteams Jatogniettan?! en Vrienden van Berkel vertellen hun belevenissen op de route, wat het doel zo mooi maakt en waarom ze mee doen.

Festivals
Lansingerland komt steeds meer op de kaart te staan als dé festivalgemeente. Afgelopen jaar telde de gemeente 5 festivals en daar komt er volgend jaar nog 1 bij. De organisatoren van Lansingerland Live schuiven aan en vertellen over de succesformule.

75 jaar bevrijding
In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. We staan samen met de historische vereniging stil bij deze gebeurtenis. Hoe was de oorlog in Lansingerland? En wat voor activiteiten worden er dit jaar georganiseerd om de (slachtoffers van de) oorlog te herdenken.

Burgemeester
Burgemeester Pieter van de Stadt schuift aan om te praten over 2019. Hoe was zijn jaar en hoe gaat het nieuwe jaar er voor hem uit zien?

En we spreken natuurlijk de winnaars van de vrijwilligersprijzen.

TV-frequenties

Op de kabel digitaal CL+
Bergschenhoek 41 41
Bleiswijk 36 332
Berkel en Rodenrijs 36 332
Glas/Interactief 1386 ---

Zoeken