Equidogs in ZorgSaam op 23 juni

Donderdag 23 juni is Yolinde Pieters te gast in de uitzeending van het radioprogramma ‘ZorgSaam’ van 20 tot 22 uur. Zij is coach bij Equidogs en vertelt over de bijzondere wijze van coaching die bij Equidogs wordt toegepast
Op de website van Equidogs staat hierover:

De situatie waarin je zit, is nieuw voor je. Een andere baan, onrust in de familie of op het werk, verlies van een vriend, een scheiding of burn-out. Stuk voor stuk ingrijpende gebeurtenissen die de vraag kunnen oproepen: ‘hoe nu verder’. De gediplomeerde coaches van Equidogs helpen je op een bijzondere manier om hiermee om te gaan.
Want: Je hoeft het niet alleen te doen!
Wil je graag een onprettige situatie veranderen? Onderzoek het met onze paarden of honden en vindt uit hoe het wel prettig voor je is.
Bij Equidogs coachen we met de hulp van paarden en honden . Zij zijn zonder oordeel, voelen jouw emoties, laten jou je eigen gedrag zien. Zij herkennen je kwaliteiten en richten de focus juist niet op je zwakheden. Dat doen zij vanuit hun natuurlijke intuïtieve gedrag. Onze paarden en honden helpen je om te gaan met dat wat er in jouw leven speelt. Dat doen ze vanuit hun specifieke eigenschappen.