Medekoploper Berkel vrouwen 4 blijft winnen

13 oktober 2024

Medekoploper Berkel ontving de nummer laatst Leidschenveen en trapte rond 14.30 uur af  ,op echt gras, voor wedstrijd nummer drie in de 4de klasse.
Berkel is een echt vriendinnen team waarbij vele op hoog niveau gespeeld hebben en dat laten ze nog wekelijks zien onder toeziend oog van vaders, moeders en hun eigen kinderen die trouw en enthousiast meeleven en natuurlijk ook op de foto wilden.
De tegenstander had in deze competitie nog niet gescoord en bracht hier zowaar verandering in want voor men het wist stond Leidschenveen met 0-2 voor . Zou er een stunt in de maak zijn……
Berkel herpakte zich en kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en creëerde met leuk combinatievoetbal ook meerdere kansen.
Voor rust bracht Lindy Hogedoorn de spanning terug door prachtig de 1-2 te scoren en hierna kreeg Berkel nog meer grip op het spel en moest de tegenstander alle zeilen bijzetten.
Lindy scoorde ook fraai de gelijkmaker en hierna was het de beurt aan Myrthe Lockhorst.
Smorgens scoorde ze nog als invalster bij Vr3 en nu zette ze  haar eigen Vr4 fraai op een 3-2 voorsprong.
Echt leuk om dit team aan het werk te zien waarbij fanatisme en gezelligheid hoog in het vaandel staan.
Na wederom een mooie aanval was het Cindy van den Berg die 4-2 scoorde waarna Corine van der Gaag ook haar doelpunt meepakte en de 5-2 wist te noteren.
Wedstrijd uiteraard gespeeld maar dé blauw-gele trots uit Lansingerland bleef lekker combineren en aanvallen wat zelfs nog resulteerde in een zesde treffer.
Onder toeziend oog van alle toeschouwers was het slotakkoord voor Cindy van den Berg die haar 2e en Berkels 6 doelpunt noteerde.
Een heerlijke 6-2 overwinning dus die uiteraard gevierd werd met nog een mooie derde helft.
Berkel gaat nu samen met Rijnvogels en DSVP aan kop in de 4e klasse dus het belooft een spannende competitie te worden.