Trots op CVV Berkel

6 oktober 2024
 
Zoals bij velen bekend is het de week van de scheidsrechter en ook bij CVV Berkel wordt hier jaarlijks extra aandacht aan besteed, zo ook op zaterdag 5 oktober.
Bij Berkel worden de scheidsrechters sowieso al prima verzorgd met diverse instructies en begeleiding op de wedstrijddagen, krijgen ze een cursus aangeboden en bij fluiten van een wedstrijd krijgen ze iets te drinken en na afloop twee consumptiemunten om daar eten/drinken mee te kunnen halen.
Deze zaterdag werd een ieder extra verwend want de scheidsrechterscommissie had weer gezorgd voor heerlijke tompouches versierd met logo en dat werd enorm gewaardeerd.
Voor het vaste scheidsrechters korps en de door de KNVB aangewezen scheidsrechters had men iets ludieks bedacht namelijk chocolade en bonbons verpakt in een leuk zakje inclusief lint in de clubkleuren van onze mooi club.
Dit vond een ieder geweldig waarbij voor sommige de dag nog leuker werd door de diverse erehagen die gevormd werden en het applaus wat klonk op die diverse velden voorafgaand aan de wedstrijden.
En zo zorgde CVV Berkel weer voor een mooie zaterdag en daar is men trop op .