Kinderen ‘stormen’ nieuwe BSO Frank en Anne binnen

27 augustus 2024
 

Op de eerste schooldag van het jaar opende op de Anne Frankschool een nieuwe Buitenschoolse opvang Frank en Anne haar deuren. Met een enorme stormbaan en mascotte Grup was het een feest op het schoolplein.

Uitdagende activiteiten
Het nieuwe schooljaar betekende dit keer ook een nieuwe buitenschoolse opvang (BSO) in de Anne Frankschool. gro-up opende daar op maandag 26 augustus BSO Frank en Anne. ‘Na een zomerlang hard werken, mogen we nu dan eindelijk van start’, zegt Siham Zaim, locatiemanager bij gro-up. ‘En dat doen we op z’n gro-ups met een uitdagende activiteit. Daarom hebben we een stormbaan laten komen. De kinderen vinden het fantastisch om eroverheen te stormen en genieten volop van het avontuur.’

Belevenissen
Naast de stormbaan zorgde mascotte Grup voor een fantastische opening. De eerste dag op de nieuwe bso begon dus goed voor de kinderen. Is dat alleen voor de opening? ‘We proberen kinderen elke middag een belevenis te geven’, zegt Siham. ‘Belevenissen blijven je bij. Dus ja, ook de andere dagen gaan we uitdagende, leerzame en creatieve activiteiten aanbieden. We zorgen ervoor dat alles wat we doen, aansluit bij de interesses en leeftijd van de kinderen.’

BSO Frank en Anne
BSO Frank en Anne is vanaf nu elke schooldag (behalve woensdag) open. En er is nog plek voor meer kinderen. Op gro-up.nl vind je meer informatie.

Over gro-up
Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: iedereen verdient de kans om het mooiste uit zichzelf te halen. Daarom bestaat gro-up. Hier creëren we samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen. We zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk en jeugdhulp. We voelen ons verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid. In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. Die wereld bouwen wij voor kind, gezin en buurt.