Deur-aan-deur verkopers actief in Lansingerland

21 augustus 2024
 

Op dit moment zijn er in Lansingerland deur-aan-deur verkopers actief die namens Ziggo abonnementen aanbieden. Deze verkopers richten zich vooral op senioren en beweren dat zij toestemming hebben van de gemeente om langs te komen. Ze bieden zogenaamd een beter aanbod voor internet-, telefoon- en televisieaansluitingen.

Hoewel de verkopers vriendelijk overkomen en goede praters zijn, zijn er al meerdere klachten binnengekomen. Mensen die om een offerte vroegen, kregen later onverwacht een bestelbevestiging per e-mail. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

“We willen u erop wijzen dat u in zo’n geval altijd gebruik kunt maken van uw herroepingsrecht. Dit betekent dat u een bestelling tot 14 dagen na ontvangst kunt annuleren, zonder kosten. ” laat Welzijn Lansingerland weten. “Bent u benaderd door een van deze verkopers of heeft u vragen? Neem gerust contact op met de ouderenadviseur voor advies en ondersteuning. Wees alert en laat u niet onder druk zetten om een beslissing te nemen waar u niet zeker van bent.”