Vanavond in Het Magazine: Een exclusief interview met Novits!

26 juli 2024
 

Fleur Bonnewits, opgegroeid in Berkel en Rodenrijs, staat aan de vooravond van een spannende release. Onder haar artiestennaam Novits brengt ze volgende week vrijdag haar nieuwe single “Lavender Lady” uit.

Dit mysterieuze en aangrijpende nummer duikt diep in de complexe en pijnlijke realiteiten van een liefdesrelatie, vol met gevoelens van verdriet, verlies en verlangen. Hoewel de officiële release pas op 2 augustus 2024 is, krijgen wij vanavond een unieke preview van dit prachtige nummer te horen. We grijpen deze kans ook aan om Fleur een aantal prangende vragen te stellen over haar muziek en inspiratie. Zorg dus dat je vanavond afstemt op Het Magazine vanaf 19.00u op RTV Lansingerland voor een avond vol muzikale diepgang en emotie.

Over Novits:
Novits is een veelzijdige artiest uit Rotterdam die een unieke mix van folk, pop en rock combineert met filmische en theatrale elementen. Haar muziek is een reflectie van persoonlijke verhalen en ervaringen, gebracht met een intense emotionele diepgang die resoneert met een breed publiek.

Eerder bracht ze het nummer Grounded uit.