Minuut shoppen: Een unieke ervaring voor Tom

Wat begon als een gulle gift, van oud-voorzitter Cor de Ruiter van het Oranje Comité, groeide uit tot een spannende gebeurtenis: één minuut gratis winkelen bij Albert Heijn!

Tom won tijdens de Bingo van het Oranje Comité deze prijs. Deze unieke kans werd mogelijk gemaakt door de inzet van lokale partijen en de samenwerking met Albert Heijn-manager Luuk. “Het was geweldig om zo’n uniek idee tot leven te zien komen!” vertelt Leon Erwich van het Oranje Comité Bleiswijk enthousiast.

Tom, de gelukkige winnaar van deze prijs, kijkt uit naar zijn minuut winkelen: “Ik ben goed voorbereid en heb mijn strategie al uitgestippeld. Ik ga zeker niet alleen voor snacks!”

Wat kun je eigenlijk allemaal scoren in slechts zestig seconden? Tom kan bijna alles meenemen, behalve alcohol omdat hij nog minderjarig is. “Het is een race tegen de klok, maar ik ga zoveel mogelijk leuks in mijn karretje gooien!” lacht Tom. “Ik hoop dat hij zijn kar goed vol gooit, maar niet alleen met chips.” lacht Erwich.

Wat Tom allemaal in die minuut in zijn karretje heeft gegooid zie je vrijdag 12 juli in Lansingerland Actueel.