Stralende slotdag van de Avondvierdaagse in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrij – Het was een feestelijke afsluiting van de avondvierdaagse in Berkel en Rodenrijs. Op vrijdagavond 21 juni legden de deelnemers de laatste kilometers af, wat zorgde voor een uitgelaten sfeer en blije gezichten. De kleurrijke stoet van wandelaars, versierde wagens en aanmoedigende supporters maakte deze editie weer onvergetelijk.

Blije Deelnemers en Sportieve Vibes
Onder de deelnemers bevond zich Emil, die enthousiast vertelde: “Het is superleuk om met al mijn vrienden te lopen. Het is lang, maar ook heel goed voor je. Wij hebben niet vijftien kilometer gelopen, maar achttien en een halve kilometer in totaal. Dat is best veel!” Zijn vreugde was duidelijk zichtbaar toen hij samen met anderen juichte bij de finish.

Gezelligheid en Samenhorigheid
Veel deelnemers hadden zich speciaal voor deze laatste avond in het oranje gekleed. “We hopen dat Nederland vandaag wint van Frankrijk, daarom zijn we in het oranje,” legde een deelnemer uit. Een ander vertelde trots over haar bijzondere outfit: “Ik heb een lampenkap en nog veel meer spullen bij me!”

De avondvierdaagse is altijd een moment van samenkomen, en dat was dit jaar niet anders. “Ik loop samen met al mijn vrienden en vriendinnen. Het is zo leuk omdat je veel beweegt en samen plezier hebt,” vertelde een andere enthousiaste wandelaar.

De laatste avond heeft altijd iets speciaals. “Omdat het de laatste avond is, voelt het extra bijzonder. We hebben alle vier de avonden meegelopen en dat is superleuk,” aldus een deelnemer die straalde van trots.

Ook de brandweer droeg bij aan de feestvreugde. Ze zorgden voor extra spanning en spektakel langs de route, wat het voor de deelnemers nog leuker maakte.

Langs de route stonden veel supporters die de wandelaars aanmoedigden. “We staan hier uitbundig aan te moedigen omdat we anders niet naar de voetbalwedstrijd mogen kijken,” grapte een supporter. “We hopen dat Nederland vanavond wint, en wij zorgen alvast voor de nodige aanmoediging!”

De Eindstreep en de Medailles
Na het behalen van de laatste stempels was het moment eindelijk daar: de welverdiende medaille! Een stralende finish en de trots op de gezichten van de wandelaars maakten duidelijk dat deze avondvierdaagse weer een groot succes was.

Bekijk hieronder de reportage over de slotdag van de Avondvierdaagse.