Expeditie Lansingerland Trapt Zomervakantie af met een Spectaculaire Kick-off

Lansingerland – De zomervakantie is in aantocht, en dus is het ook weer bijna tijd voor Expeditie Lansingerland. Op woensdag 26 juni wordt er een voorproefje gegeven van het zomervakantieprogramma, tijdens de kick-off. Vanaf 13:30 uur wordt de sportkooi tegenover de Cultuurfabriek omgetoverd tot een bruisende locatie vol plezier, spel en avontuur, speciaal georganiseerd voor de jeugd van Lansingerland en hun families.

Expeditie Lansingerland biedt deze zomer opnieuw een dynamisch vakantieprogramma met een breed aanbod aan activiteiten, speciaal gericht op kinderen en jongeren van 4 tot en met 18 jaar oud. Deze editie zijn er meer dan 100 verschillende activiteiten, verzorgd door 15 lokale aanbieders. Het programma biedt een rijke variatie, van sportieve uitdagingen zoals golf, wielrennen en bootcamp tot creatieve en artistieke workshops zoals striptekenen, dansen en het bespelen van muziekinstrumenten.
Het doel is om de jeugd een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden waarin ze nieuwe talenten kunnen ontdekken, vrienden kunnen maken en volop kunnen genieten van hun zomervakantie. Vanaf 19 juni is het volledige zomervakantieprogramma te vinden op de website.

De kick-off op woensdag 26 juni is niet alleen de aftrap van het programma, maar geeft ook een voorproefje van wat deelnemers kunnen verwachten tijdens de vakantieperiode. Het evenement is gratis dus we nodigen alle ouders, verzorgers en grootouders van harte uit om samen met de kinderen de verschillende activiteiten te verkennen en de feestelijke sfeer te proeven.

Eén van de hoogtepunten van de kick-off is de officiële opening van de inschrijvingen voor Expeditie Lansingerland. Vanaf 26 juni 14.00 uur kunnen deelnemers zich inschrijven voor hun favoriete activiteiten via onze website. We moedigen iedereen uit Lansingerland aan om zich tijdig in te schrijven, aangezien plaatsen beperkt zijn en de vraag groot is.
De kick-off vindt plaats van 13:30 tot 17:00 uur in de sportkooi tegenover de Cultuurfabriek. Kom en beleef de start van een onvergetelijke zomer met Expeditie Lansingerland! Opgeven is niet nodig, kom gezellig langs wanneer jij wilt. Bekijk het programma op de website.

Over Expeditie Lansingerland
Expeditie Lansingerland is een toonaangevend vakantieprogramma dat zich richt op het aanbieden van verrijkende sport- en cultuuractiviteiten voor de jeugd in Lansingerland. Ons doel is om kinderen en jongeren een platform te bieden waar ze kunnen groeien, leren en genieten tijdens elke schoolvakantie. In samenwerking met lokale sport- en cultuuraanbieders bieden we een gevarieerd aanbod dat aansluit bij de interesses en behoeften van onze diverse doelgroep. Deelnemen aan het programma kan al voor €2,- per activiteit. De kick-off en de instuifactiviteiten op woensdag zijn kosteloos.