CVV Berkel Vrouwen 1 bereidt zich voor op het nieuwe seizoen

Berkel en Rodenrijs – Terwijl speelsters en staf momenteel genieten van een welverdiende zomerstop, kijkt CVV Berkel Vrouwen 1 alvast vooruit naar het nieuwe voetbalseizoen. Op 5 augustus start de eerste training onder leiding van de nieuwe trainster, Kim de Bruin, die haar eerste seizoen bij de club ingaat.

De selectie van CVV Berkel Vrouwen 1 kent weinig verloop; het merendeel van de speelsters blijft de club trouw. Dit biedt een solide basis voor de komende competitie. Daarnaast wordt de selectie versterkt met een aantal nieuwe aanwinsten van buitenaf, die de ambities van het team verder ondersteunen.

De dames komen ook volgend seizoen uit in de topklasse. Berkel won de halve finale en zou in de finale uitkomen tegen Eldenia. Eldenia zal echter volgend seizoen niet meer uitkomen in de A-categorie waardoor de finale wedstrijd niet meer gespeeld hoeft te worden.

Mutaties in de Selectie:

 • Trainster:
  Kim de Bruin (1e seizoen)
 • Nieuwe speelsters:
  • Laura Klein Bog (The Knickerbockers)
  • Sasha Leemans (Barendrecht)
  • Carla Hompot (Excelsior Rotterdam MO20)
  • Natany German (CWO)

Verhaal gaat verder onder de foto

Naast deze nieuwe aanwinsten maken ook enkele talentvolle speelsters uit de MO17 de overstap naar de vrouwenselectie. Deze jeugdige talenten bieden een frisse impuls en laten zien dat de doorstroom binnen de club goed geregeld is.

Met een mix van ervaren krachten en jong talent kijkt CVV Berkel Vrouwen 1 vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen. De combinatie van een vrijwel intacte selectie en de komst van nieuwe speelsters onder leiding van een nieuwe trainster belooft een mooi nieuw voetbalseizoen.