Bouwbord gebiedsontwikkeling Wilderszijde onthuld

Wethouder Simon Fortuyn en directeur ontwikkeling van Zondag Ontwikkeling, Bob Bax, hebben het nieuwste bouwbord onthuld voor de gebiedsontwikkeling Wilderszijde in Bergschenhoek.

Een belangrijke mijlpaal, want dit is de start van de promotie voor de woningbouwplannen van Zondag Ontwikkeling in Wilderszijde. Met de onthulling van het bouwbord is ook de website met meer informatie over de koop- en huurwoningen live gegaan. Op www.woneninwilderszijde.nl vinden geïnteresseerden alle informatie over de woningen van Zondag Ontwikkeling in Wilderszijde.

Uitwerking plan eerste project Zondag Ontwikkeling
Het eerste project van Zondag Ontwikkeling, genaamd Nobel, ligt in Polderwijk en bestaat uit een mix van grondgebonden woningtypes en appartementen. Het plan wordt momenteel uitgewerkt naar een definitief ontwerp en in de zomer van 2024 wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. De woningen zullen in de herfst van 2024 in verkoop gaan. Geïnteresseerden voor dit plan kunnen zich nu al aanmelden voor de nieuwsbrief op de website van Wonen in Wilderszijde.

Meer over Wilderszijde
In Wilderszijde komen in totaal ongeveer 2.700 woningen. Zondag Ontwikkeling neemt er ongeveer 800 voor haar rekening in alle drie de buurten: Polderwijk, Waterwijk en Groenwijk.

 

Foto: Zondag Ontwikkeling