Live-uitzending vanaf festivalterrein Lansingerland Live

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor het jaarlijkse spektakel van Lansingerland Live! Dit festival, dat inmiddels een vaste waarde is in de regio, belooft ook dit jaar weer een bruisend evenement te worden vol muziek, gezelligheid en onvergetelijke momenten. En voor de mensen die er niet bij kunnen zijn: RTV Lansingerland zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen van dit festival! Vanuit een compleet ingerichte radiostudio op het festivalterrein in het Annie MG Schmidtpark is RTV Lansingerland aanwezig bij het festival “Lansingerland Live.”  

RTV Lansingerland brengt het festival naar je toe
Kun je er dit jaar niet bij zijn? Geen zorgen! RTV Lansingerland zorgt ervoor dat je de energie en het plezier van Lansingerland Live gewoon thuis kunt ervaren. Met een uitgebreide live uitzendingen kun je vanuit je eigen woonkamer genieten van alle optredens, interviews en sfeerverslag.

Op vrijdagavond 7 juni komen de artiesten van toen naar Lansingerland om je voor één avond mee terug te nemen naar de mooiste jaren éver: de 90’s en 00’s! Op zaterdag 8 juni sta je uit volle borst mee te zingen met de beste Pop Rock artiesten, die de sterren van de hemel spelen tijdens de vijfde editie van Lansingerland Live!

Op de vrijdag 7 juni start het live-radioprogramma om 18.00 uur en eindigt om 22 uur. Zaterdag 8 juni zijn we in de lucht van 14.00 – 22.00 uur. Beide dagen kan je luisteren naar interviews en muziek van de artiesten, sfeerimpressies en natuurlijk een platenbak vol echte festivalhits.

Hoe Volg je de live Uitzending?
Tune in en zet je radio op 92.2FM in de ether of DAB+. Ook buiten de regio kan je meegenieten van het festival. Via onze website kan je meeluisteren.

Meer informatie over het festival, inclusief de mogelijkheid om nog lastminute tickets te kopen, vindt je op de website van Lansingerland Live.