Kim de Bruin nieuwe trainster Berkel vrouwen

Kim de Bruin nieuwe trainster Berkel vrouwen .
Berkel is zeer verheugd te kunnen melden dat Kim de Bruin vanaf het komende seizoen(2024-2025) trainster is van de vrouwenafdeling.
De 25 jarige inwoonster van Alphen aan den Rijn is momenteel trainster van Ter Leede II in Sassenheim en heeft daarvoor o.a getraind bij Alphense Boys en Excelsior ( assistent in de eredivisie).
Daarnaast geeft ze sinds 2020  training bij de KNVB JPN.
Tijdens haar CIOS opleiding heeft ze het voetbaldiploma UEFA C YOUTH behaald en bij Ter Leede haar UEFA-B.
Kim , die werkzaam is bij een bedrijf dat containers verscheept met stoffen die hergebruikt worden voor nieuwe producten ( denk aan plastic en papier) is in haar vrije tijd graag met familie en vrienden en onderneemt het liefste diverse sportactiviteiten.
Er lekker op uit trekken is ook een favoriete bezigheid.
Met de stap naar Berkel maakt ze een logische en mooie stap in haar ambitie als hoofdcoach binnen het vrouwenvoetbal.
Bij Berkel vind ze binding met de visie van de club waar veel meiden spelen, er grote selecties zijn en hardwerken en plezier hebben hand in hand gaan.
Haar doel is om een steentje bij te dragen aan de professionalisering van de selecties en samen met de staf en meiden een stevig fundament neer te zetten waar talent op eigenniveau, met voldoende uitdaging zich kan ontwikkelen op tactisch, motorisch en sociaal gebied, dit moet bijdragen aan behoudt en groei van het niveau.
Kim kijkt uit naar de samenwerking binnen de staf en teams en wilt er met z’n allen een succesvolle tijd van maken .