Slachtoffer schuurbrand is Rotterdammer (20)

Het dodelijke slachtoffer dat werd gevonden na de schuurbrand aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs is een 20-jarige man uit Rotterdam. Dat meldt de politie. In de schuur trof de politie ook spullen aan die gebruikt kunnen worden bij het produceren van drugs.

De brand brak zondag rond 15:30 uur uit. Een schuur met een rieten dak ging in vlammen op en trof ook het aangrenzende huis. Pas aan het begin van de nacht was de brand onder controle.

Er wordt nog volop onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand, daarbij wordt rekening gehouden met brandstichting. Een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Rotterdammer waren zondag in de buurt opgepakt. Zij zitten nog altijd vast.

Woensdag wordt er sectie verricht op het lichaam van de overleden man. Zo kan de doodsoorzaak worden achterhaald.