Verdachte van ontvoering 71-jarige man aangehouden in Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs is een 28-jarige Delftenaar aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij het ontvoeren van een 71-jarige man. Hij werd eind januari aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam in een busje getrokken door drie mannen toen hij van de moskee naar huis liep.

De Telegraaf schreef eerder dat het slachtoffer de hulpimam is van de An-Nasr-moskee in Rotterdam. Hij verdween ruim twee weken van de aardbodem en dook op een zaterdagochtend in februari weer op in Rhoon, waar hij zich op straat meldde bij enkele agenten.

Vermoedelijk is een crimineel conflict de aanleiding voor de ontvoering. Eind januari werd ook al een 45-jarige man aangehouden vanwege betrokkenheid bij de ontvoering.

Dit bericht is van mediapartner Rijnmond

Foto: politie