In Memoriam Cees Komen

Op woensdagmiddag 20 maart 2024 heeft ons het droevige nieuws bereikt dat bestuurslid Cees Komen op 75 jarige leeftijd is overleden.

Cees was de afgelopen ruim 14 jaar actief als vrijwilliger bij RTV Lansingerland. Hij vervulde in die jaren een functie binnen het bestuur met als verantwoordelijkheid de techniek van de omroep. Naast zijn bestuursfunctie was Cees, samen met de techniekgroep, graag in de praktijk bezig met technische zaken.

Op de foto zie je Cees aan het werk bij de zendmast. Met de verhuizing in 2014 naar de studio in Bergschenhoek moest ook de FM antenne verplaatst worden. Cees zorgde er in al die jaren voor dat zowel de radio als televisie technisch in de lucht bleven.

Wij wensen zijn echtgenote en familie veel sterkte toe.

Namens alle medewerkers van RTV Lansingerland.