Feestelijke Jubileumuitzending van Time4Trance

Op oudejaarsavond zendt RTV Lansingerland een bijzondere mijlpaal uit: de 400e aflevering van de geliefde radioshow Time4Trance. Han, Sverre, Sjoerd, Charly, Kenny, Michel en Ruben vieren dit jubileum met een knallende uitzending, waarin ze hun jaarlijkse yearmix presenteren, samengesteld op basis van hun persoonlijke top 5 favoriete tracks.

Een hoogtepunt van deze speciale uitzending is de aanwezigheid van niemand minder dan Misja Helsloot, die de studio betreedt met een exclusieve Hel:sløwed minimix. De toevoeging van deze gerenommeerde gast belooft een extra dosis magie aan de avond, waarin de luisteraars worden getrakteerd op een unieke muzikale ervaring.

Naast de beats en melodieën is er ruimte voor interactie. Mary Prado (via de telefoon vanuit Spanje) en Ruben de Jong schuiven aan voor een kort interview. Ze delen inzichten over het gloednieuwe anthem voor Time4Trance 400, getiteld “Look at me now”. Dit belooft niet alleen een muzikale reis door de favoriete tracks van de Time4Trance-crew, maar ook een kijkje achter de schermen van de creatieve processen die hebben geleid tot dit speciale jubileumnummer.

Tune in op oudejaarsavond en vier samen met Han, Sverre, Sjoerd, Charly, Kenny, Michel, Ruben, en de speciale gasten Misja Helsloot, Mary Prado en Ruben de Jong de 400e uitzending van Time4Trance. Een avond vol energieke beats, bijzondere mixes en exclusieve interviews die de trancegemeenschap ongetwijfeld zullen verrassen.
Zondagavond 21:00 uur op TV bij  RTV Lansingerland.