Vic Lewis zet punt achter radio carrière

Maandag 20 november zet de 88-jarige Vic Lewis een punt achter zijn radio carriere. Drie keer per week verzorgde hij ruim 17 jaar ’s middags een gevarieerd programma met muziek van alle tijden en uit alle windrichtingen. In de jaren 80 zette hij zijn eerste stappen in radioland. Via diverse lokale en regionale zenders liet hij zijn luisteraars kennis maken met het brede palet van muziekstijlen. Hierbij wist hij altijd wel een mooi verhaal of interessante achtergrondinformatie aan toe te voegen.

De komende verhuizing naar de nieuwe radiostudio van RTV Lansingerland is voor Vic Lewis het geschikte moment om zijn microfoon voor de laatste maal dicht te schuiven. En dat gaat gebeuren tijdens een feestelijke uitzending op maandag 20 november tussen 14.00 en 15.00 uur. Een radiofenomeen gaat met een welverdiend pensioen.