Dag van de Tuinbouw live op RTV Lansingerland

Op 1 november vindt de Dag van de Tuinbouw plaats in World Horti Center. Er wordt de gehele dag live radio gemaakt, maar de Dag van de Tuinbouw komt ook op tv. RTV Lansingerland zal het event in zijn geheel live uitzenden op de lokale tv zender.

Het initiatief van Goedemorgen Nieuws en Hortibiz Newsradio, georganiseerd voor telers, krijgt dit jaar het thema ‘Nieuw perspectief’ mee. Op 1 november wordt vanuit World Horti Center de gehele dag live radio en dus ook tv gemaakt met tal van interviews met kopstukken uit de gehele keten. Deze uitzendingen worden verzorgd door Hortibiz Newsradio en de redactie van Goedemorgen Nieuws in samenwerking met RTV Langinserland. Tegelijkertijd organiseert World Horti Center het event ‘Let’s Meet!’, een relatie-evenement waarbij ontmoeten en netwerken centraal staat.

Woensdag 1 november van 10 tot 16 uur te horen en zien bij RTV Lansingerland.