Ontbijt met burgemeester Pieter van de Stadt

Op woensdag 11 oktober heeft burgemeester Pieter van de Stadt samen met groep 5 van de Anne Frankschool uit Bleiswijk ontbeten in de raadzaal. Het ontbijt werd verzorgd door het Nationaalschoolontbijt samen met Hoogvliet bakkerij. Door de kinderen werden zowel aan de bakker als aan de burgemeester vele vragen gesteld. Het was een gezellige, maar vooral een lekkere en gezonde ochtend!

Het Burgemeestersontbijt
Het Burgemeestersontbijt is een nationaal evenement waar 239 burgemeesters aan deelnemen en vindt plaats van 9 t/m 13 oktober. Het is een vast onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt.

Daarbij is het een kans voor bakkers om hun ambacht te laten zien en om samen met de burgemeester het belang van een gezond ontbijt met volkorenbrood te onderstrepen.

Goed de dag beginnen
De kinderen van de basisschoolklas hebben ontbeten met een ontbijtpakket die voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. In het pakket zaten volkorenbrood, volkorenbolletjes en volkoren krentenbollen van Hoogvliet Bakkerij en gezond beleg. Verder konden de burgemeester en kinderen kiezen uit halfvolle zuivel, thee, groente en fruit. Gezond en lekker!