Een mooie zaterdag voor Lindy

Berkel en Rodenrijs – De wedstrijd waar vele al tijden naar uitkeken was natuurlijk de afscheidswedstrijd van en voor Lindy Hogedoorn en het werd een mooie zaterdag.

Overal was aan gedacht door de organisatie want zo lag er een echt programmaboekje klaar voor iedereen , was de TV ploeg van RTVL aanwezig alsmede onze huisfotograaf Martin van der Kaaij en waren alle speelsters en stafleden in een uitermate vrolijke stemming en het weerzien dan ook om van te smullen.
Diverse ‘ oud ‘ speelsters en trainers waren uitgenodigd en de kleine toekomstige sterren mochten meelopen in de line-up en de dochter van Lindy was uiteraard pupil van de wedstrijd en mocht dan ook de aftrap nemen .

Team ‘ oud ‘ speelsters mocht aantreden in de blauw-gele clubkleuren daarwaar het huidige team in het blauw gehuld was.
Lekker veel publiek langs de lijn en op het balkon en na de fotosessies vooraf en het handjes schudden werd er vervolgend 2x een half uur gevoetbald onder leiding van scheidsrechter Hans Knuppe.
En dat was genieten hoor want beide teams lieten leuk veldspel zien met mooie combinaties en acties waarbij je kon zien dat menigeen het voetbal niet verleerd is.

Iedereen liet dus haar kwaliteiten zien en genoot zichtbaar van de wedstrijd die onder prima omstandigheden werd gespeeld op het favoriete veld 3.
Lindy speelde uiteraard bij beide teams mee en wist deze middag ook nog te scoren .
Vlak voor het einde van de wedstrijd verliet Lindy het veld nadat speelsters en staf van beide teams een erehaag hadden gevormd en ze onder luid applaus richting dug-out liep .

Na afloop natuurlijk een lekker drankje buiten en nadat iedereen fris en fruitig in de kantine terug kwam bleef het nog lang druk en gezellig met heerlijke muziek , veel anekdotes, pizza’s en natuurlijk een lekker sappie.
Naast de diverse presentjes en mooie woorden kreeg Lindy als klap op de vuurpijl nog een gouden schoen uitgereikt waarna het feesten lekker doorging.
En zo was het dus een prachtige zaterdag, precies zoals een ieder dat wilde.
RTV Lansingerland was aanwezig voor een sfeerreportage van de laatste wedstrijd van Lindy. Kijk hieronder de video.