Geslaagde trainingsdag bij Berkel

Zaterdag 12 augustus was het dan zover, de traditionele trainingsdag inclusief lunch samen met de herenselectie stond op de planning en een ieder keek hier rijkhalzend naar uit.
De één weet wat er komen gaat en voor sommige spelers en speelsters alsmede de nieuwe trainers bij de heren en vrouwen was het nieuw en dus kijken wat er komen gaat.
Smorgen kwam het met bakken uit de lucht maar hoe meer de klok richting 10 uur tikte hoe mooier het werd en men in grote getale op deze dag afkwam.
Zowel de heren als vrouwenselectie had een grote opkomt en de trainers hadden alles uit de kast gehaald om er een leuke en een leerzame training van te maken .
Veel inzet , passie en plezier op de velden en in de tussentijd was het ook lekker voorbereiden in de kantine voor de lunch.
De inventarisatie leverde op dat er zo’n 70 sporters kwamen lunchen en dus hadden Philip en Johan daarvoor alle inkopen gedaan waarbij werkelijk aan alles was gedacht want buiten de gebruikelijke etenswaren en sapjes loog zelfs de aankleding er niet om met blauwe placemats en gele servetten . We hebben de clubkleuren tenslotte hoog in het vaandel staan.
In de kantine dus de tafels netjes aankleden , alle etenswaren en drinken( melk en sap zo voorbereiden dat het vanuit de koelcel zo op de tafels kan en natuurlijk het fruit klaarleggen want ja dat hoort er natuurlijk bij.
Na een mooie training kwam een ieder voldaan en opgefrist naar boven en nadat men plaats had genomen aan de tafels nam voorzitter Ricardo het woord en hield een mooi praatje waarna iedereen zichtbaar genoot van de lunch en de saamhorigheid onder elkaar .
Natuurlijk waren frikandel ,kroket en Kaasouflee populair maar alle vleeswaren en het fruit had ook een grote afname, kortom missie geslaagd.
Na de geweldige lunch gingen de trainers traditiegetrouw in gesprek met spelers/speelsters en genoten ook nog na onder het genot van een sappie.
En zo was de traditionele trainingsdag weer een groot succes en kijkt men daar met een trots en voldaan gevoel op terug.
Volgend jaar weer……