Mo El Amraoui nieuwe keeperstrainer bovenbouw TOGB-jeugdacademie

De 42-jarige ervaren keeperstrainer en eigenaar van MHD Keepers Academy is met ingang van komend seizoen de keeperstrainer van de bovenbouw (JO17-JO18-JO19) van de TOGB-jeugdacademie. Mo is een echt “voetbaldier”. Zelf heeft een prachtige staat van dienst in de keeperwereld, zowel binnen als buiten onze regio. De visie van Mo als trainer sluit naadloos aan bij de missie van zijn bedrijf en de visie van TOGB. Meer aandacht, discipline, respect, doorzettingsvermogen, kwaliteit en zelfstandigheid voor alle keepers. Als trainer wil ik keepers niet alleen beter maken in het keepen, maar ook de persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Op deze manier wordt het beste in de keepers naar boven gehaald.

 

Mo over zijn komst naar TOGB. “TOGB is een leuke en ambitieuze vereniging, waar de laatste jaren een positieve ontwikkeling heeft plaatsgevonden rondom de jeugdkeepers. Dit dankzij de aandacht die besteed wordt aan de keepers. Ik zie het als een leuke uitdaging om bij deze vereniging extra ervaring op te doen en zal met mijn kennis, ervaring, inzet en ambitie de jonge en talentvolle keepersgroep van TOGB helpen in hun ontwikkeling richting het seniorenvoetbal. De afgelopen jaren ben ik in contact gekomen met keeperstrainers van TOGB en met hen heb ik veel over keepers en het keepersvak gesproken. Ik kijk er naar uit om met zowel de trainers als keepers te gaan samenwerken bij TOGB.”