[FOTO’S] Zonnig festivalweekend Lansingerland Live

Bergschenhoek – Afgelopen vrijdag 9 en zaterdag 10 juni was het Annie M.G. Schmidt Park weer omgetoverd tot het festivalterrein van Lansingerland Live. En dat er flink gefeest ging worden was een ding dat zeker was.

Optredens op vrijdag van Alice DeeJay, Chipz, Vengaboys, DJ Dune een Paul Elstak. Op zaterdag klonken de klanken van Flemming, Van Dik Hout, Rondé, Anouk en op veler verzoek van het publiek als grote afsluiter The Dirty Daddies. Beide dagen waren volledig uitverkocht. Op vrijdag waren er rond de 7.500 festivalgangers en zaterdag 9.000 festivalgangers.

Naast de hete hits, waren er door de hoge temperaturen gratis zonnebrandpunten en kon je je flesje gratis vullen met drinkwater.

Onze huisfotograaf Pim Snaathorst bracht de sfeer op het festivalterrein in beeld.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De sfeerreportage van Lansingerland TV terugkijken?