Berkel sluit af met gelijkspel

In het mooie verre Groningen stond de laatste competitiewedstrijd op het programma tussen The Knickerbockers, dat de nacompetitie ingaat met als inzet handhaving, en kampioen Berkel dat afgelopen week ook nog even de Rijnmond Cup won.

Trouwe chauffeur Cor Labots is er dan om iedereen een perfecte rit te bezorgen en zo ging het hele gezelschap om 10.00 uur op pad voor nog één keer 90 minuten alles geven .
Berkel had er duidelijk weer zin in en nadat Anouk Bernoster en Faith Parto al voor enig gevaar hadden gezorgd in de beginfase had Berkel al in de 10e minuut reden tot juichen , een assist van Renee Rens werd perfect afgerond door Alyssa Daal en dus een snelle 0-1.

Hierna probeerde de thuisclub van alles om iets terug te doen maar vooralsnog bleef het bij schoren die of naast gingen of op de lat belanden.
In de 31e minuut was het wel raak , TKB scoorde de 1-1 en deze stand stond er ook na 45 minuten.
In de tweede helft was het al snel raak en weer was het Berkel dat de score opende en ook nu bleek Alyssa Daal onhoudbaar en scoorde de 1-2.

In het vervolgd van het 2e bedrijf wat kansen op en neer waarbij de thuisclub er nog een offensief uitgooide in de hoop niet te verliezen.
84e minuut wedstrijd een strafschop voor TKB en deze werd onhoudbaar in de touwen geschoten waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigde.
En zo stopt het hoofdklasse avontuur dus met een zeer verdiend kampioenschap en gaat iedereen straks na een welverdiende vakantie op naar het volgende hoofdstuk en dat is natuurlijk de topklasse.
Daarover later meer….. blijf ons volgen .